1 Real Steel | Bila Wolverine jadi bapak

Salam . . ok . terlambat la kalau nak panggil benda ni review movie sbb cerita ni dah lama keluar . Hari tu baru dapat tgk dengan member . tu pun kene lah tunggu sampai 2 jam baru dapat tengok . hehehe . Tapi tak pernah menyesal pun sebab sangat berbaloi . rasa macam nak tgk lagi jek . hahaha . nak komen jugak . Bagi aku cerita ni full dengan banyak benda and takde pun scene yg dull . ade nilai kekeluargaan, cinta, and gaduh2 . tapi comel sikit bila tgk wolverine jadik bapak . kelakar . bapak ngan anak perangai sama jek .


tapi yg paling best scene robot gaduh-gaduh . fuh ! best wo . . nnt ada scene anak dia menari dengan robot . aku ingat si wolverine ni nak menari sama macam kat dalam iklan lipton tu . tapi tade plak . hahaha . kalau ade mesti lagi best :)

bagi yang belum tengok tu sila la cari masa2 kosong tgk kat wayang sementara masih ditayangkan . kalau tengok kat laptop tak best sbb sound dia mesti kureng sikit . mekasih .
:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

1 Response to Real Steel | Bila Wolverine jadi bapak

31 October 2011 at 23:20

tengok kat laptop ah jimat..haha :p

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes