0 Hazman Halid : Keyboardist & Engineer

Salam semua .. Lame ke tunggu aku nak post something kat belog berhabuk ni.Mekasihmekasih kepada sesape yang masih dtg jenguk2 kat belog aku ni walaupun tak berupdate.Straight to the point , sebelum tu melencong sikit.Korang nampak tak ruang komen kat bawah tu? yeay! sekarang dah boleh komen pakai akaun fb ler. maju tak? maju tak? hehehe. korang mesti tertanye tanye an. cecane? cecane? hahaha. korang boleh cek kat link INI .Kalo tak paham gak boleh la bertanya kepada penulis belog tersebut.sekian.

Kali ni memang betul-betul straight to the point.So, dengan rajinnya nak mempromote somebody yang memang dah ramai kut yang kenal.Sebelum tu ade sedikit peringatan buat readers yang tak minat and tak layan piano2 ni -> post ni utk mempromote muzik piano.kalau tak minat boleh tgk link story lain nun di bawah sana :)


Nama beliau Hazman Halid.Nama penuh aku taktau la.Seorang duda anak 3.Boleh tgk bukti bergambar diatas kalau tak caye.Selama ni ade jugak aku mendownload muzik2 yg dimainkan beliau kat youtube tapi tak pernah nak amek tau pun sape yg main.Dah 3-4 kali main muzik yg berbeza baru perasan pemainnyanya sama.Then, buat some research dengan menjenguk belog beliau pastu dapat link untuk senarai muzik beliau dan free utk didownload.Bak kata bro Hazman ni - Sharing is Caring ;)

Kejap lagi aku bagi link belog beliau dan link nak download muzik2 piano beliau. Yang bestnye beliau ni adelah software engineer and boleh main piano. Sape kata engineer tangan mesin? boleh je main piano/keyboard.hehehe. pasni aku nak cari engineer main violin pulak. ade ker?

Sekadar perkongsian ;

Link Belog Hazman Halid
Link Reverbnation (download & play lagu)

Yang lain-lain tu boleh carik sendiri.Nak mintak note, chord or ape kebenda lagi tuh boleh request sendiri kot.taktau boleh ke tak.Tapi rasanya request lagu tak dapek la (ak ade tgk kat fB beliau).Tu jek yg nak share.Bolehlah try dengar lagunya.Ade lagu jar of hearts :D

p/s : 2 soalan - keyboardist ngan pianist sama ke? and sekali tgk muka bro man ni macam abg Ben sikit kan ?

:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

No Response to "Hazman Halid : Keyboardist & Engineer"

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes