1 Selamat Hari Raya Semua !

Kenapa la Hari Raya tak jatuh hari Rabu.Senang sikit.Boleh buat wordless wednesday..ngeh2.padahal seblom ni pon tak pernah buat benda alah tu.Tetiba kau ngade2 nak buat pehal.hehehe.

So, post kali ni just nak tepek kan kad Raya yang aku buat sendiri ni . . Baca boleh . Kalau nak amek sila letak kredit tapi aku rasa korang takkan amek sebab kat bawah tu dah ade nama aku.hahaha.

kelik gambar utk tumbesaran :)

So , korang maafkan tak ni ? Semoga Syawal kali ini membawa keberkatan kepada kita.Amin..

:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

1 Response to Selamat Hari Raya Semua !

30 August 2011 at 07:01

- ampun maaf dipinta andai ada keterlanjuran dan kesalahan yang dilakukan sepanjang kita kenal dalam dunia blog ni...

- Salam Syawal 1432H & Maaf Zahir Batin

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes