3 Re-design Blog

Ok.ok.ok.Aku tau agak boring bila tengok asyik-asyik aku nak tukar template aku ni.Hari tu cakap last tukar tapi ngade-ngade lagi nak tukar.BUkan ape , aku ni dah 19 ok.Ce tengok kat template.Ade gambar robot.Tak matured langsung!


hahaha.Aku ni memang jenis tak tetap pendirian pun.So,jangan lah nak mengkomen berulang-ulang kata aku tak tetap pendirian.Aku dah tau.heh.Ramai sangat gelakkan tau.Robot??Tak macho langsung.Ape motif kau?Aku pun mula ngade-ngade pikir balik motif dan ke'macho'an belog aku ni hah.


Cuma kali ni mungkin yang terakhir (agak-agak aku dah ulang ayat ni berapa juta kali?).So, aku akan redesign header dengan teliti dan lama.Buat research dulu kat belog2 lain.Doakan lah ye aku dapat idea yang menarik.




apai ; bukan takde idea sebenarnya tapi tak pandai buat yg lawa-lawa :(
:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

3 Response to Re-design Blog

8 June 2011 at 20:28

Actually, Apai klu design utk blog sendiri tak best.. baik ko design utk blog aku baru gempak..hehehhe

p/s: klu byk mase buat utk aq eh.. hehe

13 June 2011 at 11:11

haallah.. hari2 aq jenguk blog ko aiii.. tak update2!!!! haha

Apai jgn lupa join lucky draw aq.. dah la bloglist tak join sengals~ haha

13 June 2011 at 13:19

Kepada Haffiz MohdNoor

ok.fine.kalau dah sampai 2 komen kau..hahaha.ak takde idea nak update.idea ad banyak tp bila jari touch je keyboard,trus lesap :P

lucky draw kau tu ak da join.eh,kau ad buat bloglist ke??alalalala.tak perasan pulak.sorry2.

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes