2 Dear Haffiz Lucky Draw : Elmo's Or Domo's?


Salam semua..dikala lambat mengupdate , ternampak pulak Lucky Draw yg menghadiahkan t-shirt Domo..Memang tak dapat tahan la kan..hahahaha.okeh..okeh..

Sila kelik gambar ye :)
Pastu jangan lupa Like Fanpage dia (kalau ade facebook jek , tp ak kompem korang sume ade ) . . Aku dah like lama dah . .hehehe

Follow ? ? of course dah lama jugak . . Dulu2 suka kelik 2 in 1 (fanpage n follow)

Pilih cartoon kegemaran anda . . and of course la i nak yg Domo tu..Tak kenal Domo ?? ni i dah uploadkan gambar dia.



Dah kenal ?? okeh.Nak jugak tak tshirt tu?jom join Lucky Draw ni.Haffiz ni tak suruh tag orang lain . So,aku tag je la semua yg baca.Kalau korang kiut , korang join lucky draw ni.hahaha.Tarikh tutup 25.6.2011 :)

p/s:Dengarnya Amirah Zawani minat raksasa comel ni.Mesti dia masuk jugak.
p/s/s:result muet dah dapat.Alhamdulillah :D


:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

2 Response to Dear Haffiz Lucky Draw : Elmo's Or Domo's?

13 June 2011 at 13:51

thanks for joinning ... result MUET dapat ape?

13 June 2011 at 15:17

good luck :)

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes