0 Mari Join Segmen Blog Review oleh Cik Aish


Klik Gambar untuk join

Ya !!! setelah join sidebar contest oleh Cik Aish..Kali ni nak join belog review oleh beliau pulak.Dengan bangganya mengaku inilah segmen belog review pertama yang saya join.Harap bermanfaat untuk masa depan belog , keluarga , anak-anak serta mak mertua.hahaha.

Cik Aish kata ni especially untuk blogger baru dan saye pun masih baru lagi..oppps!!tgk kat archive macam dah bertahun je buat belog ni.Memanglah dah bertahun sebab buat blog ni masa bengkel kat sekolah dulu2.tapi mengaktifkan blog ni cuma start dari tahun lepas.yang tahun2 sebelum tu update sebulan skali jek.Tu pun entry tampal kopi info2 dari internet.

Ape-ape pun terima kasih banyak2 kat cik Aish kalau dapat menyempatkan diri me'review' belog simple yang tak berapa nak ok ni.


:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

No Response to "Mari Join Segmen Blog Review oleh Cik Aish"

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes