0 Keputusan Penuh Anugerah Bintang Popular 2010


Baru je lepas tengok Anugerah Bintang Popular tadi.For information,ni kali pertama sejak dahulu kala saya tengok ABP ni full.ape sobab eh?Entah la.teringin benar jenguk-jenguk sape yang menang.hehehe.Jadi,ini adalah list pemenang ABP tahun 2010.


Pelakon Filem Lelaki Popular
Shaheizy Sam
Pelakon Filem Wanita Popular
Lisa Surihani

Pelakon TV Lelaki Popular 
Remy Ishak
Pelakon TV Wanita Popular
Fasha Sandha

Penyanyi Lelaki Popular
Faizal Tahir
Penyanyi Wanita Popular
Yuna

Artis Baru Lelaki Popular
Shahir
Artis Baru Wanita Popular
Ana Raffali

Penyampai Radio Lelaki Popular
Faizal Ismail
Penyampai Radio Wanita Popular
Fara Fauzana

Pengacara TV Lelaki Popular
Aznil Hj. Nawawi
Pengacara TV Wanita Popular
Fara Fauzana

Artis Komedi Lelaki Popular
Zizan
Artis Komedi Wanita Popular
Noorkhiriah

Penyanyi Berkumpulan/Duo Popular
6ixth Sense

Artis Nasyid Popular
Rabbani

Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat
Dato’ Rosnani Jamil

Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian


Shaheizy Sam

Suka nak boldkan yang Lisa surihani dengan Yuna menang tadi.muahahaha.Baju dia pun sweet sangat.kiutkiutkiut.Tapikan,baju pak Nil memang WOW!!Bro Hatta yang buatkan tu.Masa sam menang ni dia siap lari sebab nak bawak mak dia naik skali.memang manja.hehehe.PakCik Kerusi Roda dengan Johan pulak buat haruk sampai habis sume rasa macam 'eh cepatlah!!karang ade yang dua-dua duduk atas wheelchair smpai tua kang' sbb dah tak sabar nak tahu pemenang eh.Sian-sian.Ayat yang paling saya tunggu-tunggu dari pemenang Anugerah tadi - "Thanks Siti NurHaliza sebab tarik diri"

apai;takde ker anugerah Blogger paling popular and Blogger baru popular ?(tapi macam dah tau sape yg menang nnt.hehehe.)

Sumber ; gambar (budiey.com) Keputusan ak semak dekat (Belia muda)

:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

No Response to "Keputusan Penuh Anugerah Bintang Popular 2010"

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes