1 Keputusan Contest Sidebar Paling Smart

poooon..poooon..Rasa excited tu masih ade lagi skarang ni.Kenapakah?

saya no 3 !!

Nampak tu??arghh!!!rasa macam nak jerit kuat-kuat!!ingat tak?yang dalam post ini..Pastu saya mintak korang undi dalam post yang ini..and finally saya menang dalam post ini..Cik Aish kata hadiah yang dia nak bagi ni biasa2 jek.Saya peduli ape biasa ke tak,yang penting saya menang buat pertama kalinya.hehehe.suka3x..

Lepas ni nak join lagilah mane2 contest yang ada.hahaha


:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

1 Response to Keputusan Contest Sidebar Paling Smart

7 April 2011 at 10:42

tahniah yea... pasni kalo ada bleh lah join lagi.. ahha :D

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes