3 1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin


Sila kelik gambar

Hai sume2 yang membaca . . bengang tak ? dah la lame tak update , pastu bila update je entry pasal contest.taik betul apai ni.Sori la eh , susah la nak mencari idea .Saya ni bukan Blogger diva glamour lagi popular.tu yang lembab sikit nak carik idea entry tu.OK2..Contest ni telah ditag oleh Jiwa lara .Boleh kelik untuk ziarah belog beliau :)

Jadi setelah menyelongkar gambar2 yang sesuai utk semua lapisan masyarakat , saya jumpa sekeping gambar yang boleh dimasukkan dalam contest ini . . ini dia 

dalam lif nak ke lab :)

Tapikan , gambar ni pose bawah cermin tau bukan depan cermin.Boleh ka?ape pun saya tag follower baru fatinhana , farahniza , Cik Sya dan Nur Akma .Selamat Berjaya !
:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

3 Response to 1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

19 April 2011 at 01:02

gud luck awak...........awak mesti mng la....nie msti nak pegi lab fizik an....

19 April 2011 at 02:08

bersesak dalam lif :)

19 April 2011 at 10:13

gud luck k..:) nice pose orang2 bujang tu..wahaha

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes