1 Tips : Jana Duit Pakai Internet

Wahhhhh !!! apai nak bagi tips.tengok sikit visitor..Buat malu jek,baru sejemput dah nak bg tips :P Biarlahkan..kan..kan..??Bukan ape pun.benda alah ni dah ramai pun yang tau terutamanya blogger2 ni.ape dia??pandai!!!10 markah utk anda(sila kumpul markah anda sehingga bulan 5 dan kemudian tebus hadiah anda hujung bulan 5.sebiji lolipop=sejuta markah:P..dah mula melalut)

Just nak mem'promote'kan churpchurp jek.Buat yang masiih belum tahu apa2 mengenai churpchurp ni.yang belum tau jek.yang dah tau boleh kelik entry lain :P

Churpchurp ni lebih kurang macam nuffnang iaitu tambah duit dengan mempromote iklan di blog or social website like facebook or twitter.Cuma nuffnang ni tak silap untuk orang yang ada belog saje.Tapi churpchurp ni kalau takde belog pun boleh join jugak sebab korang boleh promote iklan tu kat facebook or twitter.Contohnya macam ni ;

iklan kat FB

iklan kat blog(macam kat tepi ni :)



Untuk bayaran pula,churpchurp ni ada banyak cara,contohnya bayaran kita dapat ikut bilangan klik , deal dan sign up.bayaran yang diberi dari RM 0.20.Nak tengok earning yang saya dah dapat?

earning saya dalam kotak merah :)
tak banyak?memanglah,dalam hidup ni mana ade cara nak kaya senang dan cepat melainkan skim cepat kaya.hahaha.sikit-sikit lama jadi bukit kan?Lagipun benda ni cuma untuk mendapatkan pendapatan sampingan je.Tak boleh lah terus berharap nak dapat seratus sehari.kan??kan??kan??macam login facebook dapat RM500.sah-sah tipu habis.tengok sini.Tapi yang ni sambil-sambil online facebook dengan twitter tu boleh la share link tu skali.kalau ada yang klik nnt bertambahlah duit tu.Tak percaya?rasa macam benda ni menyusahkan dan merugikan?Belum cuba belum tau kan?daftar akaun kat sini .

Orang kata kerja yang tak memerlukan modal ni menipu.Tapi churpchurp pun kene bagi modal jugaklah!!yelahkan,every month kene bayar duit internet yg kita pakai dok promote iklan kat fb tu kan modal.So,kompemlah tak tipu.hahaha.So,lepas ni semua orang boleh dapat duit hasil daripada online 24 jam 7 hari tu.daripada kita dok habis masa gosip sana sini,better kita share promotion2 and contest2 terbaru.lagi berbaloi-baloi.Bagi pengguna-pengguna yang takde blog tapi ada twitter and facebook,kalau ramai friends and follower,lagi ramailah orang yang akan tengok and klik iklan tu.maka,lagi banyaklah duit yang kita dapat.Apapun,usaha tangga kejayaan.Banyak kali promote,insyaALLAH banyak klik.Ingat!!Bayaran TAK DIKENAKAN pun kalau nak daftar.Tak rugi pun kalau nnt korang rasa tak untung and nak stop dari mem'promoting'.

ape tunggu lagi?saya dah.Anda,bila lagi?cewaaahh :P
Daftar di sini .

p/s;masa taip post ni masih rasa malu-malu lagi.tips konon.hehehe.

:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

1 Response to Tips : Jana Duit Pakai Internet

20 March 2011 at 02:04

mana ada menipu kan.. haha!! churp2 :D

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes