3 Pilih Header ?

Salam sume.hahaha.dah la lame tak update.Ni update pun sbb nak mintak pendapat sikit.Rase-rasenyer,untuk belog tentang cerita ni.Header yg paling sesuai nak letak gambar ape ek?Dah pening 40 hari 40 malam dok pikir nak letak gambar ape.hahaha.So,kalau sesaper ad idea boleh la bgtau yek.bantuan dan idea anda sgt dihargai :)

p/s:dah dkat sbulan tak update.Bila update je,post terlalu la short.maaf ye.

:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

3 Response to Pilih Header ?

11 March 2011 at 02:14

igtkan dah mmg tamaw update dah.. haha!! terangnya warna biru ni.. agak sakit mata la.. header letak gambar sendiri la.. tak pun katak puru?? err, haha! =p

12 March 2011 at 15:27

letak je gambar ko apai~hehe

12 March 2011 at 16:46

thanks2..hahaha.tamao letak gambar sndiri!!!nnt tade org nak dtg.muahahaha.

kaler biru tu akan di tukar nnt.mmg sakit pun bile tgk.gambar katak puru??kenapakah?

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes