1 Contest Sidebar Paling Smart

Hai awak-awak sume :)
Disebabkan dah ketandusan idea sangat-sangat nak mengupdate belog dan juga ruangan contest and awards kat sidebar tu agak kosong(ada satu jek).Maka saya dengan ini mengjoinkan diri untuk memenuhkan archive.hehehe.dah berpuluh ribu lemon hari tak join contest.Kali ni nak try lagi sekali.Contest ape?

Klik gambar untuk join :)
Nanti dapat hadiah dari france..hehehe.hah?tak nak?tak nak takpe.senang sikit saye nak menang.muahahahaha.Sidebar saya paling smart?tipulah sebab tengok simple jek.eh,sukatilah!!dia smart sebab simple.

*dah start melalut habis.terpaksa stop.sebelum tu nak tag :

Shahir si rakan sekelas
Haffiz si budak SPA
Natasya si model baru

semua pun dah setel.saya sah join.anda,bila lagi?

:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

1 Response to Contest Sidebar Paling Smart

2 April 2011 at 20:19

hai ..congratz masuk top10.. kalau boleh buat satu entry untuk minta ur follower undi awak. lyssa dah buat dah.. :)

minta they all undi kat komen entry ni.

http://getmedean.blogspot.com/2011/04/top-10-sidebar-paling-smart.html

tp depends on you la nak buat atau tak..hehe.. ok.. gud luck!

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes