6 Fasha Sanda Mintak Maaf

Hello...hello..hello...anybody kat depan laptop?hahaha.Korang mesti dah tau pasal kontroversi and publisiti yang kak Fasha kita dah buatkan?aduhai kak fasha.kenapa lah awak tak habis-habis dengan kontroversi ni.Agak-agaklah kan,ape yang kak Fasha kita dah buat?

Ya!!!tepat sekali.Kak Fasha kita ni macam biasa terlibat dengan aksi seksi meksi lagi panas sampai terbakar biji mata orang kalau tengok.amik gambar berbikini je.hehehe.Baru-baru ni kak Fasha pergi holiday kat Bali and..and..kalau dah nama pun bali kan,memang tak modernlah kalau pakai baju full tutup dari atas sampai bawah.mamat dgn minah saleh mana ade pakai tutup2.Bila kat pantai ni nak kena berjemur.So,bukak semua.Matahari punya sinaran ade Vitamin D.Kalau dah suka sangat panas-panas ni,tunggu jelah panas api neraka tu.Macam-macam vitamin ada.hehehe.Holiday pun free aje.Makan sandwich nanah sambil minum jus besi yg dah lebur.amacam?HOT tak?kekeke.

Nak tahu macam mana gambar kak Fasha berbikini kat Bali boleh tersebar.Mestilah seperti biasa sahabat-sahabat baik dia yang sentiasa support dia dalam melakukan apa-apa yang sebarkan.hahaha.Ingat kak Fasha-Sahabat yang sebenar adalah sahabat yang sentiasa mengajak kita melakukan kebaikan dan mencegah kita dari melakukan kemungkaran.Saya bukan nak kata kawan kak Fasha tu jahat tapi kak Fasha boleh fikir sendirikan?Lain kali bila dah ambil gambar tu pesan sikit kat kawan-kawan tu jangan dok ngade-ngade upload kat mane-mane.Kesian kak Fasha nanti.Malu sebab kak Fasha kan artis.Kalau peminat benci,hilang periuk nasi.So,kalau senyap-senyap je nanti tuhan sahaja yang murka.Peminat tak tahu.

Kenapa saya macam galakkan ni?bukan.itu hanyalah sindiran.jgn pulak nnt dok hentam saya kata saya ajar kak Fasha buat jahat.tak.kak Fasha ni bagus.Mengaku kesilapan.Bila peminat marah,cepat-cepat kak Fasha mintak maaf dan mengaku kesilapan.Bukan senang nak mintak maaf depan ramai orang.Perlu turunkan ego sehingga paras negatif tau!Tahniah diucapkan.Tapi kan,lagi molek kalau kak Fasha kita ni mintak maaf kat tuan kepada dunia ni-ALLAH S.W.T.  sebab Allah dah create tempat yang sangat indah untuk kak Fasha holiday dan sambut new year.Percuma je.takkanlah kak Fasha nak balas macam tu kot.Fikir-fikirkan.renung-renungkan.

Kepada yang lain,kita ambil iktibar.Walaupun kita bukanlah artis popular dan takde peminat pun nak tahu ape yang kita dah buat.Tapi kita kena ingat,kita ada peminat yang sentiasa berada dekat dengan kita kat mana-mana sampai mati nanti-Rakib dann Atid.wallahualam.

inilah skrip permohonan maaf kak Fasha
Gambar kak Fasha tu berbikini saya tak letak.nanti dah tak lawa blog saya ni.Lagipun kak Fasha tak sukakan kalau gambar tu tersebar.

gambar;nurizspace .

p/s:cara saya tulis ni macamlah kak Fasha nak baca belog ni.hahaha
:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

6 Response to Fasha Sanda Mintak Maaf

11 January 2011 at 02:09

hahaha!!
tak minat sgt fasha sandha..
artis taleh buat jadi idola..

11 January 2011 at 11:22

To Amirrah Zawani

hehehe.fasha sanda ni yg terkantoi dgn peminat..artis lain tu peminat tak tau sbb diorg pndi sorok.memang takleh jd idola pun.depan mcm baik,,belakang sape tau :-)

11 January 2011 at 14:04

Dia tak mintak maaf pun xde sape kisah..berlambak lg gmbar die seksi sblum ni..patut minta maaf dgn Allah. :)

11 January 2011 at 18:02

To TiMmiE
tau takpe..hehehe.bukan dia aje.ramai lagi artis yg 2 kali 5 je.

Anonymous Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
1 April 2011 at 06:52

I think you'll want to add a facebook button to your blog. I just marked down this site, but I must do this manually. Just my $.02 :)

16 December 2011 at 00:10

dengor ajo lerrr...artis ni mcm2...

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes