3 Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears


~> Syarat2 :-

1. Wajib menjadi pengikut gayahspears(dot)com (kelik sini)
2. Copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang dan jangan lupa buat sidebar.
3. Tajuk entry korang mestilah Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears
4. Tag kepada 3 kenalan blogger
5. Kontest tamat pada 26 Januari 2011

~> Hadiah :-
Pertama :- Domain
Kedua :- Domain
Ketiga :- Domain
Saguhati :- Domain

~> Sebarang pertanyaan boleh tanya di sini ataupun ym id_gayahspears@yahoo.com
 _________________________________________________________________-

Korang sume mesti kate aku buat kerja sia-sia kan?hehehe.sebab template dah la hitam je.plain.ade hati nk menang yek.hohoho.Saje je nak mempromote org punye contest.nk buat tak pandai.join je la kerjanya.

okey , kali ni aku tag beberape kwn secare rambang :-)

1.Nadya Anwar
2.Ieda
3.Haffiz

ok,Selamat berjaya !!

p/s: kepada sesaper yg tau codding2 or tutorial utk buat belog kita jadi cantik dengan widget yg bagus2.share lah ye.Terima kasih !!
:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

3 Response to Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears

25 December 2010 at 22:12

hehe!! gud luck yea...
kalo menang leh dapat domain free :D

27 December 2010 at 11:41

KepadaAmirrah Zawani

thanks!!harapnyer menang lah..tp bila tengok blik template..mcm nk kene pikir berjuta kali..

boleh mnang ke ni??
hahaha.

1 January 2011 at 05:27

Thnk coz sudi join GA Gayah ni... maaf lambat terjah. Gayah tak sehat..
sila semak senarai nama peseta ade tak name apai..hihi

Gdluck ya :)

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes