2 Mari masuk Bloglarian

kelik sini


hahaha.Akhirnya aku join jugak bloglarian ni.tengok kawan-kawan aku syok je join.so,aku pon nak test gak.kepada kawan-kawan yang masih belum join tu.Senang-senangkanlah diri mengjoin benda ni eh.Nanti dapatlah tambah2 kawan baru.

Kenapa aku saya berblogwalking?
Saya suka berblogwalking kerana dapat menambah rakan bloggers,melihat style penulisan mereka dan bertukar-tukar cerita :-)

Saya tag ;
Sakinah tarmizi
Rashidi Daud
Ieda
Haffiz Md Nor
zubair Baharum

p/s:harap-harap ramailah join:-)








:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

2 Response to Mari masuk Bloglarian

9 December 2010 at 15:30

blogwalking juga boleh kurus..haha

9 December 2010 at 19:16

hahaha..byk r kau..

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes