4 CHANGE AGAIN

Apai tukar lagi template blog !!!hahaha.Sorilah kalo korang sume dah nek pening-pening kucing ngan blog aku ni..bukan pe.aku dok tiap2 hari jenguk blog aku ni,makin lame tgk makin 'dull' lak..Mungkin sebenarnye bukan sebab template dia yg membosankan..mungkin sbb da bekurun takde post tertepek kat blog aku ni.Takde masa kott !!!Blaja memanjang.(eh,ye ker??).Tape2..t ak da rajin balik t ak tulislah ape..Bila ak dok skodeng blog orang an..ad je bnda baru diorg tulis.Weyh korg,camne korang dpt idea ek??

p/s:jgn lupe komen wajah blog baru aku ni..kalo ta lawa t ak try crik lagi lawa!!

:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

4 Response to CHANGE AGAIN

7 September 2010 at 11:49

dull la sgt. aku tengok tak dull pun.. kau je kot yang terasa mcm dull huhu

7 September 2010 at 19:00

ceh..ak tringin nak tiru ko punye la..
hahaha..berkurun crik solution tp a jmpe gakk.
aishh..:((

black kacak Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
9 September 2010 at 04:37

dul2..dol la..
wat la cite bebanyak..
ko an byak cito...

11 September 2010 at 17:17

tulis la psal isu2 kt sne..then bg la opinion ko yg gempaks ke..org kt sni pon nk tw gak..hehe

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes