4 HARI RAYA AIDILFITRI

Selamat...hari raya..
Hari untuk kita bersuka ria..
......
Dalam dingin subuh...hatiku terusik....
bla..bla.. di perantauan..(ak pon da lupe liriknye)

Alhamdulillah akhirnya beraya juga kita.Syukur ALLAH masih beri kita kesempatan utk hidup dan bergembira di hari yg mulia ni..So,camne raye korg??ok tak??hahaha.Raya apai tahun ni sederhana jek..(eh,betulke apai bersederhana ni?)hohoho.of course ye tuan puan cik encik dato' nene'...pagi tadi da beraye beberape ruma..and dengan bangganya saya beritahu saya dpt 9 rggit!!!Mase call cik shyda td cik chyda poyo2 ngan kita kate dia dpt 80 lebey(wlupon sbnarnye ak yg dok pakse dye gtau.hahaha)sedey ni tau..tua sgtkah aku ni smpi da tak layak nak dpt duit raya?..matured sgt ke aku ni??hohoho.credit kpd encik ASYRAF..saye da mtg ea smpi org pon tanak bg duit raye..

Lastly,dengan penuh kesedaran atas kelemahan diri ini..Saya MUHAMMAD HAFIZUDDIN BIN JASMI bernombor ic 920806 bla..bla..bla...ak da lupe da..:-)memohon ampun dan maaf sekiranya ad perkataan yang menguris hati.menikam hati.me ape2 je la kat hati korang..aku nak Memohon supaya dihalalkan segala hak2 korang yg aku da ambil secara bagitau atau ta gtau..sbb kekadang kita ni lupe ke hutang2 kita and etc..Bile free2 ni ak da buat kad raya..jemput2 la komen..huhuhu..

jgn byk soal pasal 'apai dan isteri' tuh..


:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

4 CHANGE AGAIN

Apai tukar lagi template blog !!!hahaha.Sorilah kalo korang sume dah nek pening-pening kucing ngan blog aku ni..bukan pe.aku dok tiap2 hari jenguk blog aku ni,makin lame tgk makin 'dull' lak..Mungkin sebenarnye bukan sebab template dia yg membosankan..mungkin sbb da bekurun takde post tertepek kat blog aku ni.Takde masa kott !!!Blaja memanjang.(eh,ye ker??).Tape2..t ak da rajin balik t ak tulislah ape..Bila ak dok skodeng blog orang an..ad je bnda baru diorg tulis.Weyh korg,camne korang dpt idea ek??

p/s:jgn lupe komen wajah blog baru aku ni..kalo ta lawa t ak try crik lagi lawa!!

:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

7 UNTUK CLASSMATES CFSIIUMPJ

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG...

Alhamdulillah..Hari ke-24 puasa Ramadhan dan tinggal 6 hari lagi kita meraikan HARI RAYA..Sudah la apai , jangan bincang pasal raya..

Hari ni gak hari last aku ngan most of my classmate (sebb diorg sume da nak balik hari ni).Hari ni gak hari last aku belajar tuk sem 1 ni (wlupon next week ade consultation hour).Hari inilah hari jumaat.Hari inilah aku plan nak pergi anta kawan aku fly (tapi tak dpt pulek).Hari inilah hari..(dah mula takde idea)

berfikir jup dlm 1 jam..
oklah , 
Thanks kepada classmate ku yg baik-baik belaka.Spoting2 belaka.Gila2 belaka(yg ni korg jek.aku tak termasuk).Sorilah kalo aku pendiam sgt dalam kelas :-) Bukan sombong tapi itulah aku sebenarnye.PEMALU. :P .

Raye nnt jgn sambut everyday.just A day tau.yg lain tu kita spend for study.Biar sume dpt DEAN LIST.Sesamalah kita mendokan sesama sendiri utk berjaya didunia dan di akhirat.

Jumpe next SEM-utk kengkwn yg masih satu grup ngan aku.tatatata.

daus-yod-rahman-faiz-hazman-haziq-ammar-shahir-hatim-azlan-khai-ali-qayyum-kecik-amin-MISS NAFILAH-kak kyah-Jihah-zimah-Fatehah (fadzil tade sbb die tido kt bilik)

me and MISS NAFILAH


:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes