2 18 JUGA AKHIRNYA

DENGAN NAMA ALLAH YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG.

6 OGOS-Hari yang hanya datg sehari dalam setahun.yup..Hari Lahir aku..HAPPY BIRTHDAY APAI!!

Thanks la kat sume member2 yg da wish aku tyme birthday aku.i really appreciate that. :-) Normal la kalau ade kengkawan yg terlebih awal wish..yg sharp..and ade gak yg lewat..benda ni pon normal kalau ade kengkawan kita yang wat derk je tyme bday kita..maybe diorg terlupa and mybe diorg rase tak penting pon wishing2 ni..it's true..bukan aku tanak kawan ngan korg pon kalo korg tak wish..aku pon slaloo lupe..tahniah diucapkan kepada penerima anugerah ni:

  1. Anugerah peng'wish' terawal : umar imarah (mesej aku jam 11 lebey)
  2. Anugerah peng'wish' paling tepat : izzat azam (kol aku jam 12.00 after gadoh ngan zubir sape nak kol dulu)korg mmg besfren aku.
  3. anugerah peng'wish' paling lewat : takde
  4. Anugerah peng'wish' paling aku tunggu : Natasha Alia (sbb dia tak wish aku pnye last year bday)
Sempena bday aku ni,aku ade buat cheese cake yg dah di post resepinya kat blog zubir and blog fatin.Thanks la bantu aku memilih bahan.kepada fatin,thanks gak tolong dalam bg idea nak wat topping(beli je sbnarnye).

inilah rupe cheese cake aku-mak aku pon tolong gak


 T.A.M.A.T.
:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

2 Response to 18 JUGA AKHIRNYA

9 August 2010 at 00:17

T.T aku x dapat anugerah...sedih2.xnak wish da kat kau lepas ni.huhuuuu

13 August 2010 at 04:41

aLamak acap ni...
yelah..ko pilih je nak anugerah ape..t ak bg..
hehehehe...

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes