6 SELAMAT DATANG MAC ! ! !

Dengan Nama ALLAH YAng Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang..

Hari ni da masuk 1 mac...
Bulan yang memang ak tunggu2..
hahahaha..
kenapa?
Sebab result keluar bulan ni..
bulan ni ada cuti seminggu...
mybe test JPJ bulan ni gak..(i'm dead)
budak PLKN balik bulan nih..
boleh ak shopping ngan zubir..
hak3..
tu je nak tulis..
kita sama-sama doa supaya bulan ni..
jd bulan yang lebih baik dari bulan 2..
amin..

:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

6 Response to SELAMAT DATANG MAC ! ! !

Anonymous Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
1 March 2010 at 20:34

salam...
wah...tau alr pndai...
x sbar2 dpt result.....hehehe....
anywy gud luck..
dokn ak gk...

2 March 2010 at 09:21

hohoho..
tenkiu la bb puji..
wlupun ta betul..
urm..u are anonymous..
how i can pray 4 u ek?

Anonymous Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
2 March 2010 at 10:18

salam
dak nie ad kte rslts kuar 11/3...
yg plikny dak plkn x blek g....
d0wg blek 14,15,16/3....
ad yg ckp 16/3 rslt kuar..mne 1 erk...
papepown undian akn tetp djlnkn 2k mnunjukkn ble tarikh sbnr rslts spm kuar...hantrkn
tarikhSPM09 dan hntr ke 0132855652...haks3

2 March 2010 at 17:01

Salam,

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

TQ.

>>all d'best for the result!

2 March 2010 at 21:47

urm..pasal result tuh..
ak pon ta tau bila klua..
kita tunggu jek..
ad gak kte yg kita punye result ni..
ta yah tunggu dak2 PLKN..
btw..: bley lah wat undian dan ramalan tarikh kat no tu..
hak3..

2 March 2010 at 21:50

to myfuzzy world..
thanx for da information eh..

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes