0 HIDUP KEMBALI KOSONG

Dengan Nama ALLAH Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang..


Malam ni..hidup dah kembali normal..jadi househusband balik..sebab seminggu ni aku dah bercuti..My sister and My adek balik..sO,ak dah buli diorang tuk wat kerja2 rumah..hak3..padan muke diorang..anyway..tenkiu banyak2 kat along and syahmi..jasamu dikenang..huhuhu..Tadi dah hantar syahmi balik MOZAC..Then,gi ronda2 jup kat JUSCO Melaka yang bru bukak tuh..besar la jugak..byk butik2 mahal kat ctu..Susunan kedai pon teratur..ex:nokia,sony,and kedai elektronik len sume satu tmpat jek..ok larh..Tapi tak bli paper pown..duit ta banyak and barang mahal2.Sale kat jusco dah abesh..Tapi sale kat kedai and butik kat luar still ad lagi..Contohnye:bantal..selimut..selipar..kite mane kerja lagi..klu dah kerja.bley kite balun satu JUSCO tuh..
:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

No Response to "HIDUP KEMBALI KOSONG"

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes