2 GRADUASI SMKAP

Assalamualaikum semua..
dah lame rasenya tak buat post yang baru..Jadi kali ni kita cerita tentang HARI GRADUASI yang baru sahaja dilangsungkan pada 24 oktober yang lalu...Pejam celik-pejam celik dah lima tahun rupanya saya aku belajar kat situ..dah banyak benda yang di lalui..BAIK:BURUK:SUKA:DUKA...Memang benci pada mulanya..tapi.....Sekolah ini yang mengajar kita banyak perkara:tentang kawan...hidup..kerjasama..keluarga..dan yang paling penting..AGAMA...Masa pun dah tak berapa nak cukup..kita tengok je gambar-gambar yang dapat di captuRe..
AKU N IDOLAKU ASRI N ATOY..
5 RAZI BERGAMBAR:NORMAL

5 RAZI:TAK NORMAL



ANA..ANA..ANTA..




RAKAN-RAKAN 5 RAZI


AKU BERJAYA.!!


FORM 5 PUTERA :1 'MALAYSIA'


......




:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

2 Response to GRADUASI SMKAP

26 October 2009 at 23:01

salam..

adeyh,
da besar da apis ek...
masih terbayang2 di mata akak ni masa apis f1..
slalu dtg kelas ktorg bwk makanan utk akak dia waktu rehat..
ktorg pun suka n terpegun la tgk adik yg sgt baik ni..
huhu..

gudluck for the coming SPM..
wish u all, all da best..
selamat melangkah keluar dr sekolah..
=)

29 December 2009 at 00:01

Ingat lagi masa ko jadi budak berhingus lagi..
huhuhu..da matang ea??

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes