1 KEM LATIHAN NUQABA' 2009

Baru-baru ni kitorang ade latihan nuQaBa' kaT tempaT yanG paling selesa kaT dunia ni...TAMAN MALAYSIA N.SEMBILAN.Memang best gileR...Hari firsT je kitorang ni dah ditarbiyah untuk check in lambat..

sampai kuL 10 tapi check in kul 2.00 petanG..punye lah penaT nak menunggu uh..taPi kitoRang sabar sebab benda tu suMe taRbiYah...huRm..paStu tempaT kiToraNg berkuRsus ni pakaI angin semulajadi ciptaan ALLAH S.W.T...takDe kiPas pown..bleH kaTe R sume baJu yanG kiTorang bawak di penuhi dengaN kesAn-kesan peLuh..taKpe..iTupon TarbiYah...taPi naK puji tempat tu R sebaB natUre gLer...tenanG jer duduK situ..cume sunGai diE taK puRe...sungai buataNlaH...proGram ni 2 harI 1 maLam..so maLam nyEr tu dibeRitaHu aDe kLiwoN(burung hanTu)..Tyme tu ramaI lah yang demam pade maLamnye anD escaPe daRi program uh..ha..ha...gurau jer..memang dioranG sakiT bToL2 sBab peTang tu kitoRang maeN uJAn daRi uJan tu start sampai lah dia nak Berenti...aNyway maLam tu takDe papE pon..cume lepak n wat aktiviti yang disediakan kat tempat yang tertentu...

so,esoknyer kitorang diberi peluang untuk komen diorang..lazly kitorang bantai ar dengan komeN yang menyakitkan aTi dioRang..siaN..bengang gaK lah dioRang tu...

taPi proGram ni mengajar aku banyak benda untuk menjadi seorang ketua usrah@naQiB...(gamBar-gamBar akU uplOad nnT sebab komputer ni aDe pRoB unTuk UPLOAD gamBo..)
so,kita tunGGu...
:: Sila follow dan like kalau tak nanti kene sembelit - Gurau jek :) ::

1 Response to KEM LATIHAN NUQABA' 2009

21 March 2009 at 23:32

KEM YANG PALING SERONOK!!!!!!
hehehe

 

Copyright © 2009 Krikk Krikk All rights reserved.
Converted To Blogger Template by Blogspot Templates Theme By- WooThemes